PRESRETNA PJEVAČICA

Nina Kraljić u vrijeme izolacije i koronavirusa ima razlog za slavlje: Svi joj čestitaju

26.03.2020 u 23:30

Bionic
Reading

Pobjednica prve sezone hrvatskog 'Voicea' od početka svoje pjevačke karijere privatni život od javnosti krije kao zmija noge, ali veliku vijest nije htjela sakriti od svojih fanova. U četvrtak navečer na društvenim mrežama se pohvalila kako su se ona i njezin dugokosi dečko, umjetnik - zaručili

'Kad te zaruči frajer u karanteni dok cijeli dan hodaš u pidžami s neopranom kosom, onda je to ljubav. Hvala svima na čestitkama! Evo jedna prije nekog mog nastupa u prikladnoj bijeloj haljinici dok smo još mislili da imamo normalna godišnja doba i živote, plaće i ostalo', napisala je Nina Kraljić pored crno bijele fotografije na kojoj pozira sa svojim dragim. Čestitke sretnom paru pljušte sa svih strana.

U Instagram storyju Nina je u kratkom video pokazala kako od sreće zbog zaruka pleše po stanu dok je njezin voljeni snima.

Dečka, kojeg su fotografi potpisali kao Dorjan, prvi put u javnosti je predstavila u kolovozu na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Do tada ga je pokazivala samo na svom Instagramu.

Podsjetimo, Ninu je javnost upoznala kao natjecateljicu posebnog vokala u showu 'The Voice' u kojem je i pobijedila. Prije dvije godine bila je u vezi s plesačem Vladom Kopčićem s kojim je snimila i spot za pjesmu 'Negdje'. Prekinuli su nakon godine i pol. Sreću je ponovno s Dorjanom od kojeg se ne odvaja od kad su postali par.

View this post on Instagram

Dots everywhere 💌

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

Na društvenim mrežama je u veljači objavila kako će nastaviti objavljivati nove pjesme, ali da će napraviti pauzu s nastupima te je kazala kako postoji mogućnost da će se okrenuti nekom drugom poslu.

'Nisam dobila osjećaj da Hrvatska cijeni ovo što mogu ponuditi pogotovo jer mi je u cilju uvijek bila promocija i našeg etno izričaja uz sklapanje starog s novim, fuzije etna i popa i filmske glazbe. Mnogi ljudi će ti prije reći da si za vanjsko tržište nego što će htjeti zadržati te ovdje ili ostvariti suradnju. Glazba je počela gubiti vrijednost, pjesme se štancaju kao na traci i sve je bitnije od glazbe same', stajalo je u tadašnjoj objavi.

Pravilno pranje ruku