trendy look

Nina Badrić oprostila se s ljetom u zavodljivom, već viđenom izdanju: 'Bilo je bogovsko'

02.09.2021 u 13:45

Bionic
Reading

Tjednima je naša pjevačka diva boravila u svojoj omiljenoj ljetnoj rezidenciji, kući smještenoj u Jelsi na otoku Hvaru. Sada je došlo vrijeme za povratak, očekuju je brojne glazbene obaveze čemu se iznimno veseli

Za zadnju fotografiju s mora Nina Badrić odabrala je jednu na kojoj ponozira u uskoj, kratkoj haljini sa cvjetnim uzorkom koja je prava kradljivica pogleda. Samopouzdano i moćno izgledala je u kreaciji dubokog dekoltea u kojoj smo je već vidjeli ranije ovog ljeta, a koju je kombinirala sa zlatnim sandalama ravnih potplata.

'Hvala ti ljeto…bilo si bogovsko!', poručila je pjevačica pored fotografije koja je nastala kao i prethodna u toj haljini, u večernjim satima. Outfite koje Nina nosi traže dozu modne odvažnosti, zbog čega njezina garderoba najčešće odiše čvrstim karakterom.

'Sretna sam što se dostojanstveno bavim glazbom, a još mi je draže što nisam upala u zamku kvantitete. Biram pjesme i pjevam ih s puno posvećenosti. Važniji mi je glas od haljine ili cipela', izjavila je svoedobno za Story.