MASKED SINGER

Nikolina Pišek vodit će najraskošniji i najmisteriozniji TV show: 'Očekuju nas spektakularne maske'

20.02.2023 u 13:07

Bionic
Reading

Na RTL dolazi novi televizijski show 'Masked Singer' koji će voditi Nikolina Pišek, a panel detektiva činit će Antonija Blaće, Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar

Nakon brojnih nagađanja i medijskih upita o novom angažmanu voditeljice, RTL potvrđuje da će Nikolina Pišek voditi najraskošniji i najmisteriozniji televizijski show - 'Masked Singer'.

Show uskoro kreće uživo iz jednog od najvećih studija u Hrvatskoj, a u njemu će aktivnu ulogu imati i gledatelji koji će glasovanjem odlučivati o sudbini svoje omiljene maske. Nikolina će tako gledatelje voditi do odgovora na najzanimljivije televizijsko pitanje sezone: 'Tko to tamo pjeva?'.

Upravo činjenica da je 'Masked Singer' interaktivan voditeljici je dodatni izazov, ali i veselje.

'Jako volim formate uživo! Onog trenutka kada priča krene, shvatiš da to i nije tako strašno i onda sve ide prirodnim tokom. Formati uživo su specifični jer se nepredviđene stvari događaju iz sekunde u sekundu, a ti onda moraš reagirati na okolnosti koje možda nisu bile predviđene scenarijem! Ljudi imaju različite reakcije, događa se sve i svašta, ali poslije se smiješ. Zapravo je to čar livea, nikad ne znaš što će se dogoditi', komentirala je Pišek činjenicu da je pred njom intenzivan period vođenja raskošnog showa uživo.

Gledatelji i njihova reakcija voditeljici su jako važni. 'Fantastično mi je to, kada pred sobom imaš publiku i njihove reakcije. Uvijek je dobro imati povratnu informaciju, na taj je način lakše komunicirati i prezentirati ono što se događa na sceni. Glas naroda je dragocjen podatak za svakoga tko radi ovako velike projekte i on je za njih napravljen.'

  • +2
Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: LUKA STANZL I ANTONIO AHEL/ATAIMAGES/PIXSELL, ZELJKO HAJDINJAK / CROPIX

U showu 'Masked Singer' bit će joj posebno zahtjevno kontrolirati znatiželju.

'Borbeno ću se nositi sa znatiželjom, neću se dati smesti! No, jako sam radoznala, očekuju nas spektakularne maske', zaključuje Nikolina koja jedva čeka da show započne!

Voditeljica Nikolina Pišek i panel detektiva koji čine Antonija Blaće, Nives Celzijus, Borko Perić i Saša Lozar spremni su uskoro otkriti: 'Tko to tamo pjeva?'. Panel detektiva uzbuđen je zbog elemenata misterija i pogađanja te interakcije s gledateljima, ali i raskošnih maski koje će uskoro izaći pred njih. No, glasovi gledatelja odlučivat će o ostanku omiljene im maske, a Antonija, Nives, Borko i Saša vodit će ih kroz detektivsku igru u kojoj sudjeluje cijela obitelj!

Dvanaest izvođača, koliko ih je u showu, nastupit će u pjevačkim dvobojima tijekom dvije prve emisije. Pravila su jednostavna - nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske s najmanje glasova publike, a potom će dobiti mogućnost u duelu otpjevati još jednu pjesmu. Ona maska koja bude imala najmanji broj glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show. O tijeku emisije tako će odlučivati gledatelji koji će tijekom showa uživo moći glasovanjem odlučiti o ostanku omiljene maske.