IZ KOSTARIKE U BUDVU

Nikola iz 'Survivora' postao tjelohranitelj Savi Bačiću

17.05.2012 u 09:48

Bionic
Reading

Prije svih, ili barem nekih, pogledajte survivorovca Nikolu Šoća kao Boću, tjelohranitelja Save Bačića u seriji 'Budva na pjeni od mora', koja se trenutno emitira na RTL-u

Nikola u seriji uglavnom šuti i nagurava se, sve u cilju obrane šefa Save Bačića, kojeg u seriji glumi Milutin Mima Karadžićod brojnih protivnika, no u nekim kadrovima će i progovoriti.

'Jako me ugodno iznenadio poziv da postanem dio ekipe 'Budve na pjeni od mora' te da bar na jedan dan osjetim kako je biti glumac. S obzirom da nisam završio glumačku akademiju i da sam se bavio samo modelingom, imao sam malu tremu stati pred kamere, no od kolega glumaca sam dobio par savjeta, kako da se opustim, pričam prirodno… Svaki dan na setu je bio zanimljiv, često smo mijenjali lokacije snimanja, a upoznao sam i mnoge zanimljive ljude', opisao je Nikola svoje prvo glumačko iskustvo.

'U petak putujem za Beograd, gdje ću četiri dana snimati video spot za najnoviju pjesmu pjevačice Marine Tadić, a onda se vraćam u Budvu. Prije par dana pala je prva klapa snimanja druge sezone serije, pa sam ostao iznenađen kada sam dobio scenarij na uvid. Ne znam smijem li otkrivati, ali mogu reći kako će se u novoj sezoni moj lik još više razviti. Dobit ću još više dijaloga, više scena, pa čak i ljubavnih!', dodao je novopečeni glumac.


Nikoline prve glumačke poteze pogledajte u prilogu: