ROBIN WRIGHT

'Nikada nisam željela biti bogata i slavna, niti na naslovnicama časopisa kao Angelina i Brad'

27.03.2018 u 11:56

Bionic
Reading

Nakon što je iz posljednje sezone, zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, izbačen zvijezda serije 'Kuća od karata' Kevin Spacey, radnja i fokus Netflixovog hita prebačeni su na glumicu Robin Wright. Bivša supruga Seana Penna, s kojim ima dvoje djece, ogolila je svoju dušu u intervjuu

Mnogi se sjećaju da je prvu zapaženiju ulogu imala kao Kelly u sapunici popularnoj 90-ih godina, 'Santa Barbari'. Iako je godinama u Hollywoodu bila nepravedno zapostavljena, napokon je došlo vrijeme da lijepa Robin Wright pokaže sve što zna i umije, a televizijski gledatelji s nestrpljenjem iščekuju nove nastavke Netflixove hit serije 'Kuća od karata', u kojoj, nakon odlaska Kevina Spaceyja, ima glavnu ulogu.

U intervjuu za The Talks, Robin Wright ogolila je dušu i progovorila o nekim stvarima o kojima je prije nerado govorila. Prije tri mjeseca iz njezina su doma odselila i djeca koju je dobila u braku s glumcem Seanom Pennom, Dylan Frances i Hopper Jack. Kroz smijeh je priznala kako su tek otišli, a već su se zaželjeli nje i obiteljskog doma te se žele vratiti.

  • +7
Robin Wright Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Tek su otišli, a već se žele vratiti. Čekajte malo, tek je prošlo tri mjeseca', priznala je i dodala kako sada napokon ima vremena za sebe i svoje gušte. Kći Dylan Frances živi u New Yorku, gdje studira i radi, dok je sin Hopper Jack, nakon diplome, otišao na Haiti te radi za očevu organizaciju koja pomaže tamošnjem stanovništvu.

Kako je rekla, tu crtu naslijedio je od oca, koji je od svog rođenja želio pomagati drugima. Osim pomaganja Haitiju, mnogi su zaboravili da je glumac Sean Penn otišao svojedobno i u Iran, u vrijeme kada su se rijetki to usudili.

  • +8
Robin Wright Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'To je bilo strašno razdoblje. Sjećam se kao danas. Prvo je otišao u Bagdad i nisam toliko strahovala, kao kada je nakon toga otišao u Iran. Tada sam se zaista oprostila od njega, rekla mu zbogom. Nikakvog kontakta nismo imali i bilo je strašno', prisjetila se bivšeg supruga, a i ona je humanitarka.

'U karijeri ne žalim ni za čim. Radila sam što sam htjela. Nemam nikakvu želju, niti sam ju ikada imala, da budem poznata i slavna. Obožavatelji i tako i tako sami stvaraju sliku o tebi. Ono što sam željela je imati obitelj i odgajati svoju djecu, nikada nisam sanjala da budem kao Angelina i Brad na naslovnici magazina People.'

  • +11
Robin Wright i kći Dylan Penn Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada je riječ o ulogama, priznala je kako je ponekad pristajala na uloge na koje inače ne bi. 'Ponekad nešto moraš snimiti jer na kraju mjeseca trebaš platiti račune, no to ne znači da moraš baš izdati samog sebe. Kompromisa uvijek mora biti.'