VOLITE SAMI SEBE

Nije im ostala dužna: Slavna skijašica uzvratila hejterima koji ostavljaju ružne komentare na račun njenog tijela

24.10.2020 u 15:08

Bionic
Reading

Skijašica Lindsey Vonn našla se na meti besposlenih trolova koji vole zabadati nos u tuđa posla pa im je odgovorila objavom na Instagramu

Lindsey Vonn poslala je moćnu poruku svojom objavom na Instagramu nakon što su joj razne osobe uputile ružne komentare vezane uz to kako izgleda.

'Objavila sam dosta fotografija na kojima nosim kupaći kostim, što se ispostavilo više zastrašujuće nego što se isprva čini. Bez obzira što sam sportašica, svejedno dobivam okrutne komentare na račun izgleda kao i što sam tema raznih članaka vezanih uz tijelo. Priznajem da me to ponekad pogodi', napisala je 36-godišnja Lindsey Vonn.

'Ja sam normalna osoba i ponekad, kad se sagnem, moj trbuh se vidi, kao i celulit na mojoj stražnjici. Ili mi kupaći kostim ne pristaje baš točno kako bi trebao. No, uvijek se prisjetim koliko mi je vlastito tijelo pomoglo u životu i što sam sve zahvaljujući njemu postigla. I ponosna sam na to koliko sam snažna. Nisam mršavica i to mi nije važno', nastavila je skijašica.

'Jedna stvar koju svima mogu obećati je da nikad nisam mijenjala svoje fotografije i da sam ponosna što se nikad nisam podvrgla plastičnoj operaciji bilo kakve vrste. Nisam koristila botoks, niti izglađivala bore, niti imala male zahvate. Doslovno ništa. Ja sam 100 posto prirodna i 100 posto Lindsey. Pa poručujem svima koji se loše osjećaju u vezi svog izgleda – ostanite snažni, ostanite zdravi i volite sami sebe bez obzira što vam hejteri govore. Posebno se zahvaljujem svima koji su ostali pozitivni i pružili mi podršku. Potičem sve da podrže kulturu pozitivnosti prema svim tijelima', zaključila je Lindsey Vonn.

  • +15
Lindsey Vonn Izvor: Profimedia / Autor: N.N.