NJEGOVA MUZA

Nicola je potaknula nagađanja da su već vjenčani, a sad Brooklyn Beckham potiče glasine da mu je zaručnica trudna

09.08.2020 u 21:09

Bionic
Reading

Bogata nasljednica i buduća gospođa Beckham na svom je Instagram Storyju ovih je dana objavila fotografiju zbog koje su krenula nagađanja da su se svježi zaručnici u tajnosti već vjenčali.

Umjesto odgovora znatiželjnoj javnosti, Brooklyn im je servirao niz fotorgafija na svom Instagramu. Jedna od njih pobudila je poseban interes, a mnogi se pitaju očekuje li par prinovu.

Brooklyn je u nedjelju objavio niz fotografija svoje lijepe zaručnice, a umjetničke crno-bijele fotografije snimljene iz bliza nazvao je 'Moja muza'.

View this post on Instagram

My muse ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Fotografije su vjerojatno nastale tijekom njihovih nedavnih romantičnih putovanja, a Brooklyn svoju muzu prikazuje dok doručkuje u krevetu, šminka se ili samo izležava na suncu.

Otkriva na tim fotografijama Brooklyn i Nicolinu zanosnu figuru, iako se na nekim fotografijama ona trudi sakriti lice.

Nakon serije fotografija 'Moja muza' Brooklyn je objavio još jednu fotografiju na kojoj 25-godišnja ljepotica pozira u crnom kombinezonu s detaljim u čipki i upućuje zavodnički pogled prema kameri.

'David će biti djed?', 'Je li ona trudna?', neki su od brojnih komentara koje je pobudila ova fotografija, a koji ciljaju na isto.

View this post on Instagram

😍

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

  • +7
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia