SVE JE POD NADZOROM

Ni Meghan i Harry nisu sigurni od provala: Luksuzna vila na meti je nepoznatih lopova koji ne prezaju ni pred čim, no policija im za sada ne može ništa

25.07.2022 u 13:52

Bionic
Reading

Čak šest puta u posljednjih 14 mjeseci, od čega su se dva slučaja odvila dok su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa s djecom bili u kući, aktivirao se alarm za neželjene posjetitelje, odnosno lopove, u 14 milijuna dolara vrijednoj kalifornijskoj vili

I njihov je dom meta dobro uvježbanih lopova koji su u posljednjih 14 mjeseci čak šest puta pokušali provaliti u luksuznu vilu vrijednu 14 milijuna dolara, no čini se da je osiguranje odradilo odličan posao jer se svaki put alarm upalio i nepoznati počinitelji pobjegli su glavom bez obzira, praznih ruku.

Posljednja dva pokušaja provale dogodila su se u svibnju i to u trenucima u kojima su Meghan Markle i princ Harry boravili u kući s djecom - Archiejem i Lilibet.

Policija u Santa Barbari, koja je zadužena i za sigurnost Montecita, gdje je smještena luksuzna vila, upravo je u svibnju imala pune ruke posla. Prva prijava da se upalio alarm stigla je 19. svibnja u 17.44, na četvrtu godišnjicu braka Sussexovih, a samo 12 dana kasnije, 31. svibnja, nekoliko sati prije negoli su se Meghan i Harry ukrcali na privatni avion i iz Kalifornije otputovali u Veliku Britaniju na proslavu kraljičinog jubileja, pozvani su ponovno.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Taj slučaj zabilježen je kao 'neovlašteni upad', a policija istražuje 'sumnjive okolnosti'. Sve ove informacije dospjele su u javnost u trenutku u kojem je princ Harry od britanskog suda dobio dopuštenje da ospori vladinu odluku zbog koje nije mogao dobiti policijsku zaštitu za vrijeme svog boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu.