u Los Angelesu

Nezgodan outfit Mariah Carey više je otkrio nego pokrio

02.02.2024 u 14:59

  • +2

Mariah Carey

Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Pjevačica Mariah Carey sinoć je osvojila nagradu 'Global Impact Award', no više je pozornosti privukao njezin outfit zbog kojeg je pjevačica djelovala kao da je stigla u donjem rublju

Iako je Božić prošao, a time i ovogodišnja euforija oko pjesme 'All I Want For Christmas', Mariah Carey pronašla je način da i u veljači privuče pozornost! Odjevena u kombinaciju boje kože pjevačica je prisustvovala trećoj godišnjoj Recording Academy Honors u Los Angelesu.

Pjevačica je i inače poznata po svojim ženstvenim oblinama, a ovaj je put pozornost plijenila naglasivši ih bež korzetom oko kojeg je zavezala mašnu od tila u nešto tamnijoj boji karamele.

Kombinacija koja je naglasila grudi i struk privlačila je pozornost brojnih okupljenih, ali najveću pozornost privukao je trenutak kada se mašna od tila povukla prema gore pa je pjevačica izgledala kao da je stigla odjevena tek u bodi s velikom mašnom.

Zanimljiv outfit kombinirala je uz visoke štikle sa špic završetkom, a ukrasila se i dijamantnim nakitom.

Ipak, osim outfitom, Carey je pozornost privukla i priznanjem naziva Global Impact Award koja prepoznaje afroameričke glazbenike čija je predanost umjetničkoj formi uvelike utjecala na industriju. Prošle godine nagradu su dobili Missy Elliott, Dr. Dre, Lil Wayne i izvršna direktorica Epic Recordsa Sylvia Rhone, a ove Mariah Carey i Lenny Kravitz.