BIJEG IZ ZAGREBA

Nevena Rendeli Vejzović uskršnje blagdane provodi aktivno; evo gdje je otputovala

05.04.2021 u 12:14

Bionic
Reading

Nevena Rendeli Vejzović, nekadašnja HRT-ova voditeljica koja se prošle godine odlučila za iskorak u poduzetničke vode, svaki slobodan trenutak provodi u prirodi i baveći se sportom

Plavokosa Zagrepčanka, ponosna mama tri kćerkice Lee, Mare i Vite, uspješno balansira obiteljski i poslovni život, a na svom Instagram profilu otkrila je kamo se uputila za uskršnje blagdane.

Svaki vikend obitelj Rendeli-Vejzović koristi za bjeg u prirodu, a Uskrs su iskoristili za posjet Jadranu.

Nevena se na društvenim mrežama pohvalila kako uživa u obilasku Murtera i to na biciklu.

  • +2
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

'Nadam se da ste svi fino papali za vikend. Sad treba to potrošiti: 30 km bicikliranja uz more i baterije su napunjene', poručila je bivša HRT-ovka s trendi sunčanim naočalima svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama. 

U ranijem intervjuu za tportal, Nevena je otkrila kako joj je prošla godina bila iznimno teška, ali da joj je vjetar u leđa uvijek davala njezina obitelj.

'Jednu stvar sam posebno naučila u ovoj ludoj godini. Ako nemaš podršku obitelji, teško ćeš pronaći motiva za uspjeh. Tako da mi je najveći vjetar u leđa sigurno moja obitelj. S druge strane, samo u sebi možeš pronaći želju za preživljavanjem, ne može ti to nitko nametnuti. Kad si mama troje male djece, vjerojatno je ta želja još jača jer znaš da tri mala života ovise o tebi, tako da bih rekla da najveću snagu crpim iz majčinstva. Tu je i moja mama, bez koje sve to ne bih stigla ni mogla realizirati, tako da i njoj ide nagrada za požrtvovnost. A suprugu ide nagrada za toleranciju i beskrajnu vjeru u mene', rekla je Nevena.