PREMINUO RONNIE TURNER

Neutješna Tina Turner ostala i bez drugog sina i to u razmaku od četiri godine

09.12.2022 u 23:19

Bionic
Reading

U svom domu u Los Angelesu, nakon višegodišnje borbe s neizlječivom bolesti, pronađen je mrtav sin Tine Turner, Ronnie Turner

Najpoznatija rock'n'roll baka na svijetu, Tina Turner, danas je neutješna. Samo četiri godine nakon što je pokopala svog prvog sina Craiga Raymonda, ostala je i bez drugog sina. U svom domu u Los Angelesu mrtav je pronađen Ronnie Turner.

Kako pišu američki mediji, 62-godišnjak je pronađen u ranim jutarnjim satima bez svijesti, a unatoč pokušajima susjeda da ga reanimiraju, to nije bilo uspješno. Uzrok smrti za sada nije poznat, a hitna pomoć je odmah po dolasku mogla samo proglasiti smrt.

Inače, prije samo četiri godine, te 2018. godine, Tina Turner pokopala je svog prvog sina Craiga Raymonda Turnera, koji je počinio samoubojstvo u 59. godini života. Njegov pepeo je, po njegovoj želji, prosipala po obali Kalifornije.

  • +8
Tina Turner Izvor: Profimedia / Autor: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

Iako se slavna pjevačica još nije oglasila povodom smrti, no javila se njegova supruga Afida. Podijelila je njihove zajedničke fotografije i uz to napisala: 'Ovaj put sam dala sve od sebe. Nisam te mogla spasiti'.