'BROJI SITNO'

'Predivna': Lijepa Franka Batelić blista u trudnoći, a za svoju je objavu dobila bezbroj komplimenata

01.11.2022 u 18:04

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić odbrojava dane do rođenja drugoga djeteta, a na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija za koje je dobila pregršt pohvala

Po mnogima jedna od naših najljepših glazbenica, Franka u trudnoći sjaji posebnim sjajem.

Zgodna supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke ponovno je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama pokazavši da je u top formi.

U visokom stupnju trudnoće lijepa Franka spremno je pozirala u još jednom fantastičnom modnom izdanju, ponosno istaknuvši svoj trbuh.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'OK, veselim se da ću uskoro opet moći zakopčati traperice, ali falit će mi ova lupkanja i koprcanja poklončića u meni koji nam uskoro stiže grijati srca i isprekidati san', poručila je Franka pored fotografije na kojoj pozira u bijeloj košulji, trapericama i sivom sakou, a cool stajling zaokružila je sunčanim naočalama, nadahnutima aktualnom modom 90-ih.

Njezini su je brojni obožavatelji vrlo brzo obasuli komplimentima: 'Predivna', 'Božanska ljepota', 'Preslatka'...

U nedavnom intervjuu za tportal Franka je otkrila da njezin novi singl, 'Priča o nama', ne može poslušati bez suza.

'Trudnoća je najosjetljiviji, najranjiviji dio života žene i svakako da pod utjecajem svih tih silnih emocija nastaju i posebne pjesme. Jednostavno, ta se emocija ne može opisati, samo osjetiti. Trenutno 'Priču o nama' ne mogu poslušati bez suza, hehe. Ali mora da je to do hormona. (smijeh)', ispričala je glazbenica koja sa suprugom Vedranom ima sinčića Viktora.