ŠTO SE DOGODILO?

Neprepoznatljivi glumci: U novu godinu ušli s drastičnom promijenjenim izgledom

08.01.2019 u 10:35

Bionic
Reading

Ne moraju samo pripadnice nježnijeg spola biti te koje će napraviti drastičnu promjenu imidža. U novu godinu s promjenom 'na glavi' ušlo je i dvoje slavnih glumaca - John Travolta i Chris Messina - i iznenadili sve

U novu godinu s novim imidžem, tako bi se moglo najbolje opisati trenutno stanje u životima dvojice glumaca, Johna Travolte i Chrisa Messine.

Upravo John Travolta šokirao je sve svoje obožavatelje objavivši na svom Instagram profilu, gdje ga prati gotovo milijun ljudi, fotografiju na kojoj pozira bez svog zaštitnog znaka - guste, crne kose. Je li riječ o novoj filmskoj ulozi ili se jednostavno zaželio promjena, no moramo priznati kako je zvijezda filmova 'Groznica subotnje večeri' i 'Briljantin' iznenadio ovom odlukom.

Sa svojom kosom poigrao se još jedan glumac, Chris Messina, koji nije otišao tako daleko kao njegov daleko poznatiji kolega, John Travolta, i obrijao je, već ju je obojao u plavo.

Chris Messina Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

44-godišnji glumac, kojeg trenutno pratimo u seriji 'Oštri predmeti', svojim je novim imidžem iznenadio sve, iako je, mora se priznati, puno manje šokirao negoli Travolta.