ČETIRI GENERACIJE NA OKUPU

Neodoljivi princ George još jednom oduševio javnost i otkrio svima svoj skriveni talent

22.12.2019 u 17:00

Bionic
Reading

Možda ste pomislili da u kraljevskoj obitelji kolače rade slastičari, no, ako je suditi po posljednjoj službenoj fotografiji koja je objavljena, stručnjak za slastice je šestogodišnji princ George. Kraljica Elizabeta II okupila je svoju trojicu mušketira, iako je za potpunu sreću nedostajao hospitalizirani princ Philip, a priprema kolača dopala je malenog Georgea koji se pokazao pravim profesionalcem

Da mu priprema kolača itekako ide od ruke, pokazao je princ George koji je zajedno sa svojim ocem, djedom i prabakom pozirao fotografima i pokazao kako se priprema tradicionalni božićni puding. Pod budnim okom prabake, kraljice Elizabete II, odjeven u bijelu košulju sa crnim obrubom uz gumbe i kragnu, šestogodišnji George primio se kuhače i dobro izmiješao sve sastojke u zdjeli.

Svoj posao je itekako ozbiljno shvatio, a pokazao se i pravim profesionalcem, kojem ni mrvica nije ispala iz zdjele, a ništa nije završilo niti na njegovoj čisto bijeloj košulji.

Pri ruci su mu bili i otac, princ William, kao i djed, princ Charles, koji su s ponosom pratili svaki njegov pokret. Kraljica i njezina trojica mušketira božićni su puding radili u predivnoj glazbenoj sobi, jednoj od 19 službenih soba Buckinghamske palače, ujedno mjesto gdje je princ William kršten.

Princ George Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

Nažalost, za potpunu sreću nedostajao je samo kraljičin suprug, princ Philip, koji je prošlog tjedna hitno hospitaliziran zbog posljedica bolesti čiji su simptomi slični gripi. Cijela obitelj strahuje kako će ovo biti prvi zajednički Božić koji neće provesti s Philipom u Sandringhamu, a on je navodno zabranio posjete, želeći da božićno raspoloženje ne splasne zbog njegove bolesti.