BRAČNA SREĆA

Neke su stvari u svakoj kući iste, a Doris Pinčić Rogoznica otkriva što je najviše smeta

21.11.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Zadarska glumica i voditeljica, supruga i majka dvoje djece i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznica uživaju u bračnom životu. Doris Pinčić Rogoznica svaki put oduševi svoje obožavatelje kad podijeli nešto iz njihove intime. Ovaj put je s njima komentirala nekoliko točaka za koje drži da su iste u svakom kućanstvu aludirajući na to da joj suprug vikendima nije od velike pomoći

'Koje su to stvari u svakoj kući iste? Košara za rublje nikada nije prazna, djeca nikada nisu obula papuče sama bez da im sto puta kažeš, suprug uvijek vikendom ide van s dečkima' napisala je Doris Pinčić Rogoznica na Instagram storyju i tražila svoje fanove da nastave niz.

Bez obzira na izlaske, Doris i Boris jedan su od najskladnijih domaćih poznatih parova. 'Dobiti Doris za ženu, to je kao da si dobio sedmicu na lotu. Samo je stvar hoću li ja toga biti svjestan ili neću. Ono što uvijek moram raditi u kući je slušati ženu i reći: 'Da, draga', našalio se glazbenik u nedavnom razgovoru za RTL Exkluziv.

Par je u rujnu proslavio petu godišnjicu braka kojeg su okrunila djeca, najprije sin Donat, a potom i kći Gita.

'Prošlo je k'o za čas, bilo je stvarno svega, ali usprkos svemu tome, još smo tu i još nas ima. Nismo najbolji, ali bogami nismo ni najgori', napisao je povodom godišnjice Dorisin suprug.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada