MILJENICA GLEDATELJA

Nekad smo je gledali u brojnim HRT-ovim emisijama, a evo gdje je danas Suzana Pardačer

25.09.2018 u 06:54

Bionic
Reading

Suzanu Pardačer gledatelji su mogli pratiti u emisijama 'Dobro jutro, Hrvatska', 'Pravo vrijeme' i mnogim drugima. Bila je uvijek rado viđeno televizijsko lice. Donosila je sreću gledateljima u 'Lotu' s kolegicama Karmelom Vukov-Colić i Paolom Poljak, a kako je popularna HRT-ovka diplomirala psihologiju, 2012. je bila dio dobitne voditeljske kombinacije s liječnikom Milanom Mazalinom u emisiji 'Čuvari zdravlja'. Evo što radi danas i kako izgleda

'Trenutno radim kao jedna od urednica za gledatelje u kvizu 'Potjera'. Osmišljavamo način selekcije i slažemo timove prema licenci pravilnika kviza. To je bliže mojoj profesiji jer sam po profesiji psihologinja. Uživam u svom poslu i nije mi žao što više ne izvlačim kuglice iako mi je i to bio lijep period života', ispričala je za tportal Suzana Pardačer.

Gostujući u HRT-ovoj emisiji 'Žene povjerljivo' na temu 'Selo moje malo' proteklog vikenda, Suzana je otkrila da godinama živi miran obiteljski život, daleko od gradske vreve, užurbanosti i stresa.

S partnerom, redateljem Daliborom Sokolićem, 2005. preselila se u Samobor. 'U početku nismo mogli vjerovati da prilikom buđenja više ne čujemo automobile koji jure prometnicom s tri traka, nego samo cvrkut ptica i ostale zvukove prirode', izjavila je.

  • +3
Suzana Pardačer Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL