Lindsay Lohan

Nekad problematična glumica okrenula novu stranicu u životu

27.07.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Poznata glumica Lindsay Lohan, koja je donedavno slovila za jednu od najproblematičnijih u Hollywoodu, proslavom 31. rođendana s prijateljicama u Grčkoj pokazala je svima da je okrenula potpuno novu stranicu u svom životu. Nakon dugo vremena iznenadila je normalnim izgledom, ali i ponašanjem

Nakon što smo je navikli gledati u svakakvim stanjima, pod utjecajem raznih opijata, pravo je iznenađenje vidjeti nekadašnju teen zvijezdu koja je oduševljavala svojim glumačkim talentom u ovako dobrom izdanju.

Lindsay Lohan prije nekoliko tjedana navršila je 31 godinu, a sada se s najboljim prijateljicama uputila u svoju najdražu ljetnu destinaciju, u Grčku.

Posljednjih šest godina glumica provodi svoj ljetni odmor na otoku Mikonosu, pa se za njega odlučila i ove godine, kada su joj se pridružile i dvije bliske prijateljice.

  • +14
Lindsay Lohan, Grčka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Društvo je tako viđeno u opuštenom izdanju na bazenu, u kojem se zabavljalo vodenim radostima, ali i uz koju čašicu skupocjenog vina.

U tirkiznom jednodijelnom kupaćem kostimu Lindsay je pokazala kako nakon dugo vremena izgleda jako dobro. Osim toga, nije skidala osmijeh s lica pa se može reći i da je napokon sretna i zadovoljna.

Good or Bad 🤤😱

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Nakon eksperimentiranja s raznim opijatima, o kojima je kasnije postala i ovisna, problemima s alkoholom i mnogobrojnim kršenjima zakona, nekadašnja zvijezda filmova za mlade okrenula se i novoj vjeri pa smo saznali kako se u potpunosti okrenula islamu.

#memories 🇺🇸🇬🇧

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

No očito je sad sve to iza nje jer djeluje mnogo smirenije, sretnije i zadovoljnije, a to je najavila i prije nekoliko mjeseci, kad je progovorila o prekidu zaruka s dugogodišnjim partnerom Egorom Tarabasovom.

A post shared by TMC (@sitetmc) on

Lindsay je tada kazala kako je prekid vrlo turbulentne veze i zaruka s Egorom dao nov smisao njenom životu.