PRIYANKA CHOPRA

'Ne znam kuhati i zbog toga sam loša supruga'

20.03.2019 u 20:35

Bionic
Reading

Iako su indijska glumica Priyanka Chopra i američki glazbenik Nick Jonas daleko od tradicionalnog para, isto se ne može reći za mišljenje o braku ove 36- godišnje ljepotice i bliske prijateljice Meghan Markle

Gostujući u američkoj emisiji 'The View', slavna indijska ljepotica prozvala se 'lošom suprugom' zbog nedostatka kulinarskih vještina.

'Ne znam kuhati i to sam otvoreno rekla Nicku kada me želio zaprositi. U tom sam mu trenutku rekla 'Slušaj, ti dolaziš iz dobre južnjačke obitelji i navikao si na majčino nevjerovatno kuhanje. Za takvu djevojku se nećeš oženiti jer ja ne znam kuhati'. Znam tu i tamo sporadično skuhati ili ispeći jaja', priznaje glumica koja se zbog toga smatra lošom suprugom.

  • +6
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezin 26- godišnji suprug, međutim, nije joj zamjerio tu činjenicu ublaživši njezino mišljenje govoreći kako je to sasvim u redu jer ni sam nije vješt u kuhinji. Na njezine navode voditeljica emisije Sunny Hostin odgovorila je kako je Nick oženio ženu s 'brilijantnim umom'.

S američkim pjevačem 36- godišnja indijska glumica uplovila je u bračnu luku krajem prošle godine, a slavlje je trajalo nekoliko dana.

Priyanka Chopra Jonas on why "marriage feels so different" Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube