NIKAD SRETNIJA

Ne skida osmijeh s lica: Tamara Garbajs u dugoj haljini pokazala trudnički trbuščić

18.12.2018 u 10:20

Bionic
Reading

Nova komedija Vinka Brešana 'Koja je ovo država', koja je premijerno u ponedjeljak navečer prikazana u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, privukla je brojne poznate. Na crvenom tepihu posebno je blistala glumica Gradskog kazališta Trešnja pojavivši se u društvu supruga, uglednog onkologa Danka Velimira Vrdoljaka

Tamara Vrdoljak za ovu premijeru ostala je vjerna svom ležernom stilu, trendi i otkačenom izboru za zagrebački izlazak - uskoj, dugoj haljini i robusnim gležnjačama. Ne skida osmijeh s lica, a odnedavno je poznato i zašto. Ona i njezin suprug očekuje prinovu, zbog čega je glumica usporila radni tempo. Njoj će to biti drugo dijete, a njezinu životnom partneru peto.

Glumica je mnoge iznenadila početkom kolovoza, kad je otkriveno da se udaje za uglednog liječnika i predstojnika Klinike za tumore, 51-godišnjeg Danka Velimira Vrdoljaka. Par se vjenčao nakon mjesec dana veze. Imali su ležerno vjenčanje u Hvaru, a nakon toga intimno slavlje u restoranu Zori na obližnjem otočiću Palmižani, u društvu kumova i sinova.

Iza sebe oboje imaju jedan brak, Tamara s bivšim vaterpolistom Hrvojem Šintićem, iz kojeg ima 11-godišnjeg sina Tomu, dok je ugledni kirurg bio 20 godina u braku i otac je četvorice sinova.

  • +127
Premijera filma Vinka Brešana 'Koja je ovo država' Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX