FRONTMEN HLADNOG PIVA

[VIDEO/FOTO] Ne pruža samo deklarativnu podršku: Mile Kekin s obitelji prosvjedovao na Markovom trgu

17.05.2020 u 18:27

Bionic
Reading

Svijet postaje sve gore mjesto za živjeti. Nepravda je svuda oko nas, tlače nas sa svih strana i sve nas više spremno pokazuje svoj bunt, skriveni iza zaslona putem društvenih mreža. Mile Kekin pokazao je da može biti i drugačije

Brojne javne osobe prije godinu dana, pred EU izbore, podržale su koaliciju platforme Možemo, Nove ljevice i ORaH-a, a među njima se našao i frontmen Hladnog piva Mile Kekin.

Čelnici stranaka Možemo!, Zagreb je naš!, Nova ljevica, ORaH, Radnička fronta i Za grad, nezadovoljni raspuštanjem Hrvatskog sabora prije nego što se donese zakon o obnovi Zagreba, prosvjedovali su u nedjelju na Trgu sv. Marka.

Među dvadesetak prosvjednika našao se i Mile Kekin, koji je prosvjed došao podržati sa svojom obitelji, kao i glumac i aktivist Vili Matula.

U prosvjednoj akciji ispred Hrvatskog sabora raširen je transparent s porukom 'Zagreb vam ovo neće zaboraviti!', a najavljeno je da će prosvjednici na Trgu svetog Marka ostati do ponedjeljka.

Zagrebački gradski zastupnik i predsjednik stranke Zagreb je naš! Tomislav Tomašević rekao je da su se okupili jer su bijesni i frustrirani najavom sutrašnjeg raspuštanja Hrvatskog sabora, a prije nego je donesen zakon o obnovi Grada Zagreba.

Najavio je da se 'neće maknuti s Markova trga' sve do sutrašnje saborske sjednice na kojoj od saborskih zastupnika traže da glasuju protiv raspuštanja i ostanu sjediti sve dok se nakon javne rasprave ne usvoji kvalitetan, pravedan i provediv zakon o obnovi Zagreba i okolice. Također, pozvao je građane da dođu sa svojim fotografijama urušenih domova za koje se, kako kaže, ništa nije napravilo u zadnja dva mjeseca.

  • +4
Zagreb: Mile Kekin s obitelji sudjelovao u prosvjednoj akciji na Trgu svetog Marka Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL