LUCIJA LUGOMER

Naša plus size manekenka objavila sretnu vijest: 'Jedno je zaljubiti se, drugo je voljeti, a treće odabrati baš njega za oca svog djeteta'

10.07.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Nakon što su prije točno mjesec dana proslavili prvu godišnjicu braka, Lucija Lugomer i njezin suprug Danijel Grlić na njezinom su Instagramu objavili sretnu vijest - početkom iduće godine njihova će se mala obitelj proširiti za još jednog člana

'Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta. Život se mijenja zauvijek.' Napisala je to na svom Instagram profilu naša najpoznatija plus size manekenka Lucija Lugomer i uz to objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Danijelom Grlićem, dok joj je on na trbuh rukama napravio znak srca.

Lucija Lugomer u ruci drži dječji bodi, na kojem je napisano - 'Dečko 2015. - suprug 2018. - otac 2020.' To je vjerojatno najljepši poklon za prvu godišnjicu braka koja je bila prije točno mjesec dana.

Par se vjenčao 11. lipnja 2018. i to u istoj crkvi gdje su nekoliko godina ranije svoju vezu ozakonili i roditelji Lucije Lugomer. Prije braka tri su godine proveli u vezi, a godinu prije, romantični Danijel Grlić, zaprosio je svoju odabranicu nasred Straduna.

  • +10
Lucija Lugomer u Dubrovniku Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell