OBOJE SU SLAVILI

Napokon zajedno, a pao je i zagrljaj: Jennifer Aniston i Brad Pitt snimljeni iza pozornice na dodjeli SAG nagrada

20.01.2020 u 10:15

Bionic
Reading

Iako se nagađalo kako bi do njihovog susreta, onog pred kamerama i fotoobjektivima, moglo doći na dodjeli Zlatnih globusa, to se nije dogodilo, no brojni obožavatelji ipak nisu trebali predugo čekati na zagrljaj nekad najomiljenijih holivudskih supružnika. Poneseni emocijama na dodjeli SAG nagrada, Brad Pitt i Jennifer Aniston susreli su se iza pozornice i završili jedno drugome u zagrljaju

Trenutak koji se s nestrpljenjem iščekivao već godinama, sinoć se odvio na dodjeli SAG nagrada. Bivši supružnici Brad Pitt i Jennifer Aniston susreli su se iza pozornice, oduševljeno zagrlili, izmijenili nekoliko riječi, a potom su krenuli svatko svojim putem.

Par, koji se rastao 2005. godine nakon što je Brad Pitt imao aferu s Angelinom Jolie, nije mogao sakriti radost zbog susreta, a zagrljajem su dodatno jedno drugome čestitali na osvojenim nagradama - Brad Pitt slavio je u kategoriji najbolje muške sporedne uloge za film 'Bilo jednom u Hollywoodu', dok je Jennifer Aniston dobila priznanje za najbolju žensku glumicu u dramskoj seriji za 'The Morning Show'.

Ono što je uhvaćeno fotoaparatom trenutak je kada je Jennifer Aniston pokušala otići od Pitta, no on ju je nježno uhvatio za ruku i povukao natrag prema sebi.

Zanimljivo je bilo i kada je Jennifer preuzimala nagradu, a Pitt je sve to gledao iza pozornice na velikom ekranu, gdje je snimljen kako sa velikim osmijehom na licu prati njezin govor.

  • +10
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Baptiste Lacroix / AFP / Profimedia