MAMIN MEZIMAC

Napokon nova fotografija: Evo kako izgleda šestomjesečni princ Louis

09.11.2018 u 18:54

Bionic
Reading

U javnosti ga nije bilo od srpnja, kada su održane krstitke, a sada je, nakon puna četiri mjeseca, objavljena prva fotografija koja je oduševila sve obožavatelje britanske kraljevske obitelji

Nakon četiri mjeseca iščekivanja javnost je napokon došla na svoje - objavljena je nova fotografija šestomjesečnog princa Louisa, kojeg nismo vidjeli od njegovog krštenja u srpnju.

Na fotografiji malenog Louisa drži njegova majka, Kate Middleton, dok ga za ručicu drži njegov djed, princ Charles. Ova dirljiva fotografija snimljena je za potrebe dokumentarnog filma 'Prince, Son and Heir: Charles at 70', kojeg će povodom 70. rođendana princa Charlesa emitirati BBC.

Ono što su stručnjaci za kraljevsku obitelj odmah primjetili neodoljiva je sličnost malenog Louisa sa starijim bratom Georgeom. Iako mu se ne vidi u potpunosti lice, već je snimljen iz poluprofila, po svemu doista nalikuje na malenog Georgea.

S malenim Louisom princ Charles je posebno oduševljen, a kakav je kao djed, najbolje ga je opisala njegova supruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla:

  • +13
Krštenje princa Louisa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

'Kada je s njima, spusti se na koljena i puže uokolo i tako satima, proizvodeći smiješne zvukove i smijući se. Unuci ga obožavaju, apsolutno ga obožavaju. Čita im često 'Harry Pottera', i za svaki lik koristi drugi glas, što se djeci posebno sviđa.'