BRIŽNA I PAŽLJIVA

Kate Middleton: 'Zagrljaji su jako važni, stalno to ponavljam svojoj djeci'

31.10.2018 u 14:26

Bionic
Reading

Poznata kao sjajna majka okrenuta tradicionalnim metodama odgoja bez puno tehnologije, vojvotkinja Kate Middleton tijekom posljednjeg je angažmana otkrila čemu uči i usmjerava svoje troje djece, princa Georgea i Louisa te princezu Charlotte

Prije mjesec dana vojvotkinja Kate Middleton vratila se na posao s porodiljnog dopusta, nakon rođena trećeg djeteta, princa Louisa. Vratila se tada kraljevskim obvezama i angažmanima koje sa smiješkom na licu odrađuje, uglavnom u društvu supruga princa Williama.

Kraljevski par, novinari i okupljeni gosti često ispituju o njihovoj preslatkoj dječici, princu Georgeu, princezi Charlotte i najmlađem Louisu.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Pixsell / Autor: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL

Ovaj utorak Kate i William našli su se na otvaranju novog sportskog programa Coach Core u Londonu. Jedna od prisutnih zahvalila joj je na dolasku i zagrlila, a lijepa vojvotkinja tada se pohvalila čemu uči svoju dječicu i kojim putem ih usmjerava.

  • +42
Kate Middleton i princ William

'Hvala vama puno na svemu, zagrljaji su jako važni, stalno to ponavljam svojoj djeci', kazala je u tom trenutku 36-godišnja vojvotkinja potvrdivši tako da svoje nasljednike uči onome što i promovira.

Emocije, iskreni osjećaji i razgovor o problemima nešto su za što se Kate zalaže kroz vlastitu zakladu o mentalnom zdravlju djece od najranije dobi.

  • +5
Kate Middleton i princ William putovanja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia