IPAK NIJE LAGALA

Napokon isplivala prava istina o odnosima na setu 'Uvoda u anatomiju': Nakon 12 godina u obranu Katherine Heigl stala zvijezda serije

24.04.2022 u 20:33

Bionic
Reading

Nakon što je 2010. naglo napustila seriju ‘Uvod u anatomiju’ optuživši produkciju za nehumane uvjete rada, karijera glumice Katherine Heigl naglo je stala. Optužbe da je nezahvalna, neprofesionalna i teška očito su daleko od istine jer u njezinu je obranu nakon dugih 12 godina stala kolegica Ellen Pompeo

Svi koji prate seriju ‘Uvod u anatomiju’ već dugih 18 sezona dobro znaju njezinu prvu postavu koju je kroz šest sezona činila glumica Katherine Heigl utjelovivši Izzie Stevens.

Njezina suradnja s producenticom serije Shondom Rhimes nije slavno završila jer je Heigl odlučila javno progovoriti o problemima na setu. Konstatacija da su uvjeri rada nehumani, te da znaju snimati po 17 sati dnevno, Heigl je donijelo samo probleme. Brzo su je optužili da je nezahvalna, neprofesionalna i teška za suradnju.

O svemu tome sada je odlučila progovoriti još jedna glumica ‘Uvoda u anatomiju’, popularna Ellen Pompeo, možda mnogima poznatija kao doktorica Meredith Grey.

‘Sjećam se da je Heigl rekla javnosti da su naši radni sati strašni. Bila je 100 posto u pravu. Da je danas to rekla, bila bi pravi heroj. No bila je ispred svog vremena. Dala je izjavu da su radni sati nehumani i naravno svi su je prozvali nezahvalnom’, rekla je u svom podcastu Ellen Pompeo te dodala da je njezina dugogodišnja kolegica samo rekla istinu koje su se svi očito bojali.

Podsjetimo, Heigl je 2009. u emisiji Davida Lettermana rekla: ‘Neću prestati govoriti o tome jer se nadam da će ih osramotiti i osvijestiti. Upravo sam završila 17-satnu smjenu i to smatram zločestim i okrutnim’.

Brzo nakon što je napustila seriju ‘Uvod u anatomiju’, a kada ju je produkcija javno prozvala da je teška, nezahvalna i neprofesionalna, karijera mlade glumice naglo se zaustavila. Do tada je nizala brojne uspješne uloge u filmovima i serijama.