POVRATAK U PROŠLOST

Nakon zavodljivih modnih kombinacija i poziranja u badiću Tatjana Dragović pokazala kako je izgledala kao djevojčica

08.08.2022 u 10:28

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, uspješna poduzetnica i jedna od najljepših Hrvatica ovog ljeta nastavlja oduševljavati u zavodljivim (i stajliš!) izdanjima. Mnoge ostavlja bez daha i uvijek besprijekorno pozira, a na temu svog poziranja Tatjana Dragović našalila se fotografijom iz prošlosti

'Mislim da je sad puno jasnije zašto ima problem s poziranjem', našalila se Tatjana Dragović pored uspomene koju je objavila na Instagram storyju a na kojoj je se može vidjeti kao djevojčicu i koju je već prije pokazala pratiteljima. Unatoč namrštenom lincu i škiljenju zbog sunca, vidi se da je i kao klinka bila ljepotica, pa nije čudo da je ostvarila zapaženu manekensku karijeru.

'Moje se djetinjstvo odvijalo po zračnim lukama i u avionima, po hotelima i na setovima. Da, moda mi je ukrala djetinjstvo, ali mi je dala nešto drugo. Zahvalna sam na svim iskustvima', rekla je svojedobno za Story. Podsjetimo, u modni svijet je ušla kao 13-godišnjakinja. Na prvoj reviji Christiana Diora u Parizu na pistu ju je izvela Carla Bruni koja ju je držala za ruku.

Tijekom zavidne međunarodne karijere supermodela krasila je lica brojnih magazina, uključujući Elle, Cosmopolitan, Marie Claire… Hodala je modnim pistama za Chanel, Christian Dior i Oscar de la Rentu.

  • +2
Tatjana Dragović Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX