BRITANSKA PJEVAČICA

Nakon teškog životnog perioda pred Adele su novi izazovi, a evo što ju je izvuklo iz depresije

05.09.2019 u 15:05

Bionic
Reading

U proljeće je obznanila svijetu da se razvodi nakon tri godine braka u kojem je dobila sina Angela, a onda se pjevačica Adele malo povukla u sebe kako bi stvari dovela u red. Njezini bližnji tvrde kako je bolje no ikad, a utjehu je pronašla u onome što joj najbolje ide- glazbi

Britanska glazbenica Adele u svibnju je potvrdila da se razvodi nakon tri godine braka od supruga Simona Koneckog. Ljubavni brodolom itekako ju je promijenio, povukla se u sebe i okružila se bliskim ljudima kojima može vjerovati. Osim toga, posvetila se sinu Angelu kojeg je dobila sa sada već bivšim suprugom, a nakon dugo vremena dala si je oduška i karijeru ponovno stavila visoko na ljestvicu prioriteta.

'Definitivno je spremna i mentalno i fizički za novu glazbu i promociju iste. Čini se da će se to dogoditi kasnije ove godine. Na godinu iza sebe gleda kao na izuzetno tešku, a sada na stvaranje nove glazbe gleda kao na terapiju. Vidi se na njoj da je spremna za izaći pred fanove', rekla je bliska prijateljica popularne pjevačice.

Ista prijateljica naglašava da će glazba Adele biti bolja no ikad, jer je pjevačica sada spokojna i zadovoljna životom.

'Sretna je što je umjetnica, glazba je za nju vrlo bitna komponenta koja ju održava sretnom i živom', objašnjava nadalje ista prijateljica koja je ovoga puta željela ostati anonimna.

Uz glazbu, za Adele je njezin šestogodišnji sin Angelo nešto najljepše što joj se dogodilo u životu. Posljednjih mjeseci nakon razvoda pokušala je uskladiti privatne i poslovne obveze i sve dovesti u harmoniju. Sinu je posvetila najviše vremena, puno je s njim putovala, a on je čak ponekad i izbivao iz škole zbog svega.

'Puno su putovali, pogotovo po Americi. Izleti u prirodi su im najdraži. Pokušava sinu usaditi i dio američke kulture i običaja. Na koncu, ipak je njihov život vezan za Los Angeles. Tamo se Adele osjeća jako ugodno, ima mnogo slobode i privatnosti, a tamo su joj i neke od najbližih prijateljica.'