NAJBOLJI VATERPOLIST SVIJETA

Nakon šokantne vijesti stigao kući: Sandro Sukno u društvu supruge i kćeri šeće Stradunom

24.12.2017 u 17:42

Bionic
Reading

Najbolji vaterpolist svijeta Sandro Sukno, dva dana nakon što je doznao šokantnu vijest kako mu je zbog zdravstvenih problema upitan nastavak karijere, na Badnji dan prošetao je u društvu supruge Paole i kćeri Nore najljepšom dubrovačkom ulicom, Stradunom

Najteže dane u karijeri, dok je čekao novi pregled i nalaze poznatog liječnika Paola Zeppillija, 27-godišnji Cavtaćanin Sandro Sukno proveo je u rodnom Dubrovniku u društvu obitelji. Kaže kako mu je najveća podrška uvijek bila supruga Paola, ljubav iz srednjoškolske klupe s kojom je nedavno dobio kćer Noru.

Vaterpolist Sandro Sukno sa suprugom i kćeri prošetao centrom Dubrovnika Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Sudeći po fotografijama teške trenutke koje proživljava nakratko je zaboravio zahvaljujući božićnim blagdanima i lijepom vremenu koje je na tisuće Dubrovčana izvuklo na najpoznatiju ulicu – Stradun.

'Sve sam pretrage obavio još prije par dana, danas sam bio na razgovoru (petak op.a.) i koliko sam bio spreman na svaku opciju nešto ovakvo te uvijek šokira, jer imam samo 27 godina', rekao je za tportal Sukno nakon što je doznao rezultate novog pregleda na kojem je ustanovljeno kako problemi sa srcem, koje je imao, nisu otklonjeni.

  • +4
Sandro Sukno – jedan od najboljih vaterpolista svijeta Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Iz poznatog talijanskog kluba Pro Recco, u kojem ove sezone Sukno više neće igrati, između ostalog su u priopćenju napisali:

'To je jako bolno za nas, ali zdravlje svakog sportaša je prioritet. Želimo se zahvaliti na profesionalnosti i ljudskosti. Odricanje jednog od najboljih igrača na svijetu je veliki teret za ostatak sezone za našu momčad u Europi i Italiji', rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo.

  • +17
Atraktivne dame učinile Stradun još ljepšim Izvor: Pixsell / Autor: Auto