PONOSNA DALMATINKA

Nakon sinčića ovo je druga najveća ljubav Ane Gruice

09.10.2017 u 12:24

Bionic
Reading

Preseljenjem u rodni Split, bivša manekenka, danas glumica Ana Gruica počela je novo životno razdoblje. Ostavila je iza sebe nesretno završenu ljubav s domaćim putopiscem Hrvojem Šalkovićem i zatvorila kutiju prepunu uspomena koje je gradila tijekom zajedničkog života u Zagrebu. Privikavanje na nove okolnosti donosi mnoge radosti, pa je tako otkrila tko je uz sinčića Ivana Marata njezina druga najveća ljubav

Prije nekoliko tjedana Ana Gruica sa sinčićem Ivanom Maratom, kojeg je dobila sa svojim dugogodišnjim partnerom Hrvojem Šalkovićem, preselila se na jug zemlje i tako započela novo životno razdoblje u rodnom gradu Splitu.

Preseljenju je kumovao prekid trogodišnje ljubavi s poznatim domaćim putopiscem, a zbog nepomirljivih razlika svatko je odlučio otići svojim putem. 

Hrvoje Šalković i Ana Gruica Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

'Istina je, Hrvoje i ja više nismo zajedno. Još prije ljeta shvatili smo da nam se putovi razilaze, no odlučili smo ipak malo pričekati i razmisliti. No kako se ljeto bližilo kraju, tako smo oboje postajali svjesni toga da jesen nećemo dočekati skupa. Zaključili smo da je razlaz najbolje rješenje', obznanila je nedavno lijepa Ana. 

Otkada je skupila svoje stvari iz zajedničkog stana u centru Zagreba, ova 34-godišnjakinja svakim danom otkriva nove radosti koje njezin život čine potpunim.

Dvi ljubavi ❤️ #marat #split #onajdankadsiponosanstasiizsplita #nistakontrasplita

Objavu dijeli Ana Gruica (@anagruica)

Tako je ovu sunčanu nedjelju provela gledajući svoje dvije najveće ljubavi. Prva je, pogađate, dvogodišnji sinčić, a druga upravo grad pod Marjanom, u kojem je odrasla.

'Dvi ljubavi', napisala je zgodna Dalmatinka ispod svoje posljednje objave na Instagramu te dodala natpis 'Onaj dan kad si ponosan što si iz Splita'.

Preslatka fotografija na kojoj njezin mališan veselo trčkara na vidikovcu, koji pruža prekrasan pogled na cijeli grad, brzo je oduševila i Anine mnogobrojne obožavatelje. 

Mi. I Arijeve ralje! 🐅🐕❤️👱😆 #ljubavjenaselu #maminaljubav #momandson #sve

Objavu dijeli Ana Gruica (@anagruica)

Nakon toga mlada mama i njezin nasljednik još su se malo prošetali, iskoristivši tako lijepo vrijeme na Jadranu.