KRAJ LJUBAVI

Nakon samo godinu dana braka razveli se Dragan i Mia Jurilj

21.08.2018 u 10:09

Bionic
Reading

Još krajem lipnja supružnici Dragan i Mia Jurilj nisu skrivali svoju ljubavnu sreću, pogotovo u objavama na društvenim mrežama, a sada je mlada Splićanka obznanila kako se rastala od poznatog poduzetnika i nekadašnjeg olimpijca u taekwondou

U travnju prošle godine bivši proslavljeni olimpijac u taekwondou Dragan Jurilj oženio je svoju dugogodišnju partnericu Miju Franić. Mlada manekenka i poduzetnik sudbonosno 'da' izrekli su u egzotičnom Maroku, a tada su za tportal ekskluzivno podijelili svoje najintimnije uspomene.

Unatoč idiličnom vjenčanju i naizgled vrlo sretnom braku, par se prije mjesec dana rastao, a sve je za magazin Story ispričala atraktivna Splićanka.

Vjenčanje Dragana Jurilja i Mije Franić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Elhamili Mostapha

'Obavještavamo vas da smo se prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje, razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, a nadamo se da ćete za to imati razumijevanja', izjavila je 24-godišnja Mia te je odmah nakon razvoda vratila svoje djevojačko prezime Franić.

  • +4
Mia i Dragan Jurilj Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Elhamili Mostapha

Tportal je kontaktirao s Mijom Franić, a ona nije bila raspoložena za razgovor te je kratko kazala da neće davati izjave za medije, dok njezin sada već bivši suprug Dragan Jurilj nije bio dostupan.

Zanosna crnka posljednjih tjedana vrlo je aktivna na društvenim mrežama te se moglo primijetiti da uživa u rodnom Splitu s prijateljicama na nekim od poznatih party lokacija.

Inače, Mia studira ekonomiju na privatnom fakultetu u Zagrebu, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom.