SRETNA VIJEST

Nakon proživljenog traumatičnog razdoblja, Milla Jovovich na svijet donijela treću djevojčicu

03.02.2020 u 16:52

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Peti element', Milla Jovovich, u 45. godini postala je majka po treći put. Ukrajinska glumica i njezin suprug, redatelj Paul W. S. Anderson, postali su roditelji treće kćerkice koja je ponovno unijela radost u njihov dom, nakon što je glumica na proljeće doživjela pobačaj

Gumica Milla Jovovich u kolovozu je objavila da je ponovo trudna, a dan nakon što je na svom Instagramu otkrila kako joj se bliži termin poroda, portal US Weekly objavio je kako je lijepa Ukrajinka rodila treću djevojčicu.

Obitelj Mille Jovovich 54-godišnjeg redatelja Paula W. S. Andersona sada je uvećana za jednog člana više, a njihove starije kćerkice, 12-godišnja Ever i četverogodišnja Dashiel, presretne su zbog svoje nove sestrice.

Milla Jovovich i Paul W. S. Anderson Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Termin porođaja mi je sutra, stoga sam sve pripremila i samo čekam polazak u rodilište. Nekako mi je sve to čudno jer sam isprva mislila da će mi treće dijete biti 'mačji kašalj', ali sam zapravo iznimno nervozna baš zato što znam što me čeka. U svakom slučaju, moje iduće javljanje bit će fotografija naše male djevojčice! Poželite mi sreću', napisala je glumica na svom Instagram profilu, otkrivši fanovima kako će uskoro postati mama po treći put.

Iako glumica još uvijek nije objavila sliku novorođene kćerkice, to je umjesto nje učinila najstarija kći Ever Gabo, otkrivši ime svoje malene sestrice. 'Dobrodošla na svijet moja nova sestrice Osian', napisala je djevojčica uz fotografiju iz rodilišta na kojoj slavna obitelj po prvi put pozira sa svojim petim članom.

Nakon što je u proljeće izgubila bebu, Jovovich nije odustajala u namjeri da proširi svoju obitelj te je već u kolovozu svijetu obznanila sretnu vijest.

'Nakon što sam prije 13 tjedana saznala da sam trudna, u meni su se miješali osjećaji između potpune euforije i neizmjernog straha. Zbog godina i gubitka bebe u prošloj trudnoći nisam se željela povezati s ovom potencijalnom bebom prebrzo. Nije nam bilo nimalo zabavno proteklih mjeseci i ja i cijela obitelj živjeli smo na iglama dok smo čekali rezultate detaljnih pretraga, provodeći većinu vremena po liječničkim ordinacijama. Hvala Bogu sve je u redu ovaj put i blagoslovljeni smo s još jednom djevojčicom', napisala je ljetos slavna glumica koja se proslavila ulogom u filmu 'Povratak u Plavu lagunu'.