pokazao svima

Nakon povratka kući Baby Lasagna se pohvalio što je dobio: 'Dobrodošlica...'

15.05.2024 u 14:40

Bionic
Reading

Nakon povijesnog uspjeha na Euroviziji, Umažanin je u Zagrebu dočekan kao pravi pobjednik. Tisuće ljudi bodrile su ga na ulicama kao i na samom Trgu bana Jelačića što je još jedan od dokaza da je posljednjih tjedana ujedinio cijelu Hrvatsku, bez obzira na to što nije pobijedio na Eurosongu. Ono što je jedva dočekao bio je povratak u Istru, među svoje najmilije

Za zanimljiv 'poklon' bila je zadužena njegova mačka Gertruda za koju je zaručnica Baby Lasagne, Elizabeta Ružić u dokumentarcu o njoj izjavila da je - razmažena.

Tako je Marko Purišić na Instagramu podijelio je video u kojem se vidi kako se igra s njom koja je iza zavjese. Na idućoj fotografiji može se vidjeti njegov prst i kako ga je uspjela uhvatiti i ogrebati. 'Poklon dobrodošlice', opisao je prizor simpatični glazbenik.

Već je svima poznato da su Lasagnine mačke postale su njegov simbol, a za njih - Gertrudu, Stipu i Branku je cijelo vrijeme iz Malmoa ponavljao da ih jedva čeka vidjeti i pomaziti se s njima. Svoje ljubimce je stavio na svoje majice i čarape, a Stipe se našao na trenutno najtraženijoj hrvatskoj slikovnici 'Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo'.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell

Inače, grad Umag puca od ponosa, ali i od nestrpljenja. Svi jedva čekaju da njihov Marko stigne na gradski trg. gdje će mu danas biti priređena fešta.