SLUČAJ O'CONNOR

Nakon potresnog videa, slavna pjevačica završila u bolnici

11.08.2017 u 17:58

Bionic
Reading

Poznata irska pjevačica Sinead O'Connor nakon zabrinjavajućeg videa objavljenog na Facebooku. smještena je u bolnicu u New Jerseyju

Sinead O'Connor, irska pjevačica koja se proslavila 90-ih hitom 'Nothing Compares 2U', svoje je najvjernije obožavatelje zabrinula videom koji je objavila na svom Facebook profilu, a u kojem je progovorila o teškoj psihičkoj bolesti, od koje boluje već godinama, sama i zaboravljena od svih.

Kako prenose britanski mediji, na molbu pjevačice, jedan od njezinih Facebook prijatelja napisao je da trenutno dobiva 'najbolju moguću njegu i ljubav'.

Osim po glazbenoj karijeri, O'Connor je poznata po oštrim kritikama upućenim katoličkoj crkvi i drugim institucijama, ali i skandalima. Na meti kritika posebno se našla 1992. godine kad je javno uništila sliku pape Ivana Pavla II.

Prije više od deset godina dijagnosticiran joj je bipolarni poremećaj, a gostovanjem u šou Opre Winfrey 2007. godine priznala je da se bori sa suicidalnim mislima i užasnim strahovima. Udavala se četiri puta i ima četvoro djece.