DOBRO RASPOLOŽEN

Nakon poduljeg izbivanja Dražen Čuček pojavio se u javnosti i pokazao novi imidž

29.06.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Glumac Dražen Čuček nakon razvoda od Jelene Veljače s kojom dijeli kćer Lenu rjeđe se pojavljuje u javnosti, pa je njegovo pojavljivanje na jednom događanju ugodno iznenadilo, a pritom je pokazao svoj novi imidž

Kazališni, filmski i televizijski glumac Dražen Čuček nakon nešto više od godinu dana snimljen je u javnosti. Pojavio se dobro raspoložen na predstavljanju programa 17. Novaljskog trijatra, festivala kazališnih predstava u Zagrebu.

Stigao je ležerno odjeven, u crvenoj polo majici te pokazao svoj novi imidž s tankim brkovima na licu. Na događaju su bile i glumice Ana Begić Tahiri, Jelena Miholjević i Ecija Ojdanić, a stigao je i redatelj Boris Svrtan sa suprugom, logopedinjom Kristinom Turk.

Dražen Čuček Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dražen se našao u društvu glumice Jelene Miholjević s kojom glumi u predstavi 'Uvijek će nam ostati ljubav'.

Inače, Čuček se 2018. razveo od supruge Jelene Veljače s kojom se oženio tri godine ranije i s kojom je dobio kćer Lenu. 'Bilo je dosta teško. Borba između osobnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna. No kada rješavaš problem po problem, vrlo brzo ti postane jasno kako treba reagirati', kazao je nakon što se razveo, a istovremeno dao otkaz u gradskom kazalištu Komedija gdje je proveo duge 23 godine.