ČUJU SE SVADBENA ZVONA

Nakon pet godina veze i zajedničke kćerkice, Kate Hudson i Danny Fujikawa spremni su za novi korak

14.09.2021 u 10:04

Bionic
Reading

Zajedničkim selfijem s nevjerojatnim pogledom na ocean, Kate Hudson i Danny Fujikawa sa svijetom su podijelili sretne vijesti. Holivudska glumica ponosno je pokazala zaručnički prsten i najavila vjenčanje

'Idemo', napisala je na svom Instagram profilu Kate Hudson i uz to dodala emotikone mladenaca i crkve, najavljujući svoje skorašnje vjenčanje za dugogodišnjeg dečka Dannyja Fujikawu. Na snimljenom selfiju, novopečeni zaručnici se nasmijani ljube, a holivudska glumica ponosno je stavila svoju lijevu ruku na njegova prsa i pokazala skupocjeni zaručnički prsten.

Par je svoju vezu započeo u prosincu 2016., a dvije godine kasnije dobili su i zajedničko dijete - kćerkicu koju su nazvali Rani Rose Hudson Fujikawa.

'Kada sam upoznala Dannyja imala sam 23 godine i bila pred porod sa svojim najstarijim sinom Ryderom. Njegove polusestre, Sara i Erin Foster, moje su najbolje prijateljice, stoga smo se i nas dvoje se susretali kroz desetljeće. Prije godinu dana Danny me poveo na planinarenje, a ja sam bila uvjerena kako je to prijateljska šetnja, no bio je to naš prvi izlazak. No, trebali su mu mjeseci za prvi korak', ispričala je svojedobno Kate Hudson, za koju će ovo biti drugi brak.

Kate Hudson, Danny Fujikawa Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od 2000. do 2007. Kate je bila u braku s rokerom Chrisom Robinsonom s kojim ima 17-godišnjeg sina Rydera Robinsona, dok desetogodišnjeg sina Binghama Hawna Bellamyja dijeli s bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem, s kojim je prekinula 2014. godine.