NA NJIHOV NAČIN

Nakon ovoga, kultnu scenu iz filma 'Titanic' više nikada nećete gledati isto

27.03.2019 u 14:44

Bionic
Reading

Na sam spomen blockbustera 'Titanic' većini zasigurno prva asocijacija scena je koja je i obilježila film - ona u kojoj se Kate Winslett i Leonardo DiCaprio zateknu na pramcu broda. Upravo ta scena inspirirala je slavnog repera Snoop Dogga i Marthu Stewart kako bi najavili novu sezonu zajedničke emisije

Slavni reper Snoop Dogg i jedna od najpoznatijih poslovnih žena koja je svoje carstvo stekla zahvaljujući emisijama u kojima kuha, Martha Stewart, na poseban su način odlučili najaviti novu sezonu VH1 emisije 'Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party'.

Martha & Snoop’s Potluck Party Challenge | Coming Soon Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Naime, kako bi privukli gledatelje, Martha i Snoop odlučili su se poslužiti najpoznatijom romantičnom filmskom scenom, onom iz 'Titanica', u kojem Leonardo DiCaprio i Kate Winslet stoje na pramcu broda.

Baš poput njih, Martha Stewart i Snoop Dogg stali su u kuhinji, čija je radna površina izrađena da nalikuje upravo na pramac broda, no zamijenili su uloge - Martha je stala iza repera i pokazala mu kako da isprži krumpiriće, a sve dok u pozadini svira Celine Dion i njezina 'My Heart Will Go On'.

Emisija počinje 3. travnja i u njoj će ugostiti brojne poznate face, a kako izgleda najava, pogledajte u videu.

  • +8
Titanic Izvor: Profimedia / Autor: 20thCentFox/Courtesy Everett Collection