'ZVIJEZDE PJEVAJU'

Nakon 'njanjavog' nastupa Ana i Vlado napustili show

20.04.2014 u 14:55

Zvijezde pjevaju - šesto izdanje

Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Bionic
Reading

Praćeni kritikama žirija koji je njihov nastup nazvao 'njanjavim i kričavim', supružnici Ana Rucner i Vlado Kalember napustili su show 'Zvijezde pjevaju'. Dok je Ana očekivala takav ishod, Vlado se zapitao o stručnosti žirija

U šestoj emisiji HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju' natjecanje su napustili Ana Rucner i Vlado Kalember. Pjesma 'Ne spavaj mala moja', za koju su dobili 23 boda, nije im osigurala odlazak dalje te su gledatelji poznate supružnike poslali kućama.

Žiri je bio prilično kritičan spram njihove izvedbe, i to najviše Martina Tomčić.

'Bojala sam se da ćeš zagušiti vokal i zapravo se to i dogodilo. Bilo je malo njanjavo, a ne onako dobro kako sam navikla od vas', rekla je Martina.

Zdenka Kovačiček rekla je da joj je bilo kričavo te da su joj ipak draži u baladama, dok je Zrinko Tutić dodao da je njihov nastup shvatio kao dobru namjeru.

Ana je pak u svojim prvim komentarima nakon emisija rekla da je i imala osjećaj da će napustiti natjecanje.

'Imala sam osjećaj nakon bodovanja da ćemo ispasti. Za mene je ovo bilo predivno iskustvo, uživala sam. Bilo je mnogo glazbenih žanrova koje sam upoznala. Žao mi je što sam ispala jer smo se baš dobro skompali i družili. No, idemo dalje', rekla je.

Vlado je pak rekao da ga je sve podsjećalo na gladijatorske igre.

'Nisam iznenađen komentarima jer obično netko tko se bavi operom ne razlikuje rock and roll od rocka. U krajnjem slučaju, ovo je zabavna emisija i ljudi koji su je gledali su se zabavili. Ja sam stara glazbena škola i mene ovo podsjeća na gladijatorske igre. Ne znam treba li žiri biti stručan ili zabavan. Ako treba biti zabavan, super, zabavili su me, ali ako treba biti stručan, onda smo tu relativni', komentirao je Vlado u svojim prvim dojmovima nakon ispadanja.

Najbolje plasirani bili su Petra Dugandžić i Ervin Baučić koji su za svoju interpretaciju pjesme 'The Lady Is A Tramp' dobili 28 bodova.

Martina Tomčić nije štedjela riječi pohvale za Petrin nastup.

'Ja sam apsolutno pod dojmom. Petra, bila si ležerna, nema više one treme iz početnih emisija, jedeš pozornicu, glazbu, intonativno ste bili savršeni, nisam čula ni jedan jedini falš', rekla je.

Zdenka je pak rekla da joj je Petra djelovala kao da je u liku Marlene Dietrich, koja nije bila pjevačica, nego glumica koja je pjevala.

Drugi najbolje plasirani bili su Tina Katanić i Marko Tolja, koji su za 'Fridu' osvojili 27 bodova i poseban dojam ostavili na Zdenku Kovačiček: 'Meni se sviđalo. Bili ste vrlo usklađeni i ritmički i tonski, nekako kao da ste par. Bravo', rekla je Kovačiček.

Tina Katanić je bila oduševljena zbog ocjena i prolaska u polufinale.

Trećeplasirani bili su Ivica Pucar i Maja Vučić koji su pjevali 'Stranca u noći' i dobili 26 bodova i pohvale.

Posljednji po broju bodova ove subote bili su Robert Kurbaša i Emilija Kokić, koji su za svoju izvedbu 'I have a dream' dobili 20 bodova. 'Upravo si mi sve draži u svojim falš tonovima. Ta tvoja boja i glumačka samouvjerenost su mi fantastični', rekla je Kovačiček Kurbaši.

Zrinko Tutić u svom je stilu rekao: 'Što je više kleveta i laži, Kurbaša je miliji i draži. To je šarmantno.'

Polufinalna, sedma emisija showa 'Zvijezde pjevaju' čeka nas iduće subote, 26. travnja.