NAPOKON JE KOD KUĆE

Nakon moždanog udara Antun Vrdoljak ponovno završio u bolnici, ovoga puta zbog korone

04.11.2022 u 09:09

Bionic
Reading

Poznati hrvatski redatelj Antun Vrdoljak proveo je pet dana provedenih na bolničkom liječenju. Sada je na kućnoj njezi, a sam kaže da je njegova najveća sreća ta što ima dobru obitelj

Nakon što je u veljači prošle godine doživio moždani udar, poznati hrvatski redatelj Antun Vrdoljak, koji je u lipnju proslavio 91. rođendan, nedavno se ponovno vratio iz bolnice gdje je proveo nekih pet dana. Tamo je, kako piše Jutarnji list, završio kada se zarazio koronavirusom, a sada je kod kuće, u krugu obitelji i uspješno se oporavlja.

'Nemojte zaboraviti, ipak sam ja iz Imotskog', rekao je za Jutarnji list u šaljivom tonu Antun Vrdoljak dok se oporavlja na kućnoj njezi.

  • +2
Antun Vrdoljak Izvor: Cropix / Autor: Bruno Konjevic / CROPIX

'Dobro sam sada. Ali ne možete tu ništa, velika je to pošast koja nas je zahvatila. Kada su me točno pustili iz bolnice, moram priznati da ne znam, imam tko će voditi o tome brigu - dobru obitelj. To je jako važno. Jao onima koji je nemaju, koji su sami, ali možda su tome i sami krivi. Makar, nije ni lako imati obitelj', rekao uz smijeh Vrdoljak za Jutarnji list.

Vedar duh nije ga napustio ni u veljači prošle godine kada je hospitaliziran u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, nakon što je doživio moždani udar. Zbog simptoma koje je osjetio, odmah je potražio liječničku pomoć