U PRIJATELJSKIM ODNOSIMA

Nakon godinu dana veze prekinuli Channing Tatum i pjevačica Jessie J

19.12.2019 u 21:50

Bionic
Reading

Holivudski glumac Channing Tatum i britanska pop zvijezda Jessie J nakon godinu dana veze svojoj ljubavi odlučili su reći zbogom

Slavni 39- godišnji glumac i vlasnica hita 'Bang Bang', prema napisima američkog US Weeklyja, prekinuli su prije mjesec dana, a kako ističe izvor blizak bivšem paru ostali su u prijateljskim odnosima.

O ljubavnoj vezi 31- godišnje pjevačice Jessie J i zvijezde filma 'Magic Mike XXL' počelo se nagađati u listopadu 2018. godine, a medijske napise potvrdio je Tatum objavivši u studenom fotografiju na Instagramu s britanskom pop zvijezdom na pozornici londonskog Royal Albert Halla.

Tatum i Jessie J posljednji su put zajedno fotografirani 29. listopada tijekom njezinog nastupa na glazbenom festivalu Rock in Rio, da bi dan ranije Jessie izvela ljubavnu pjesmu posvećenu Tatumu na koncertu u Los Angelesu.

Prije veze s britanskom pop zvijezdom, Tatum je bio u braku s glumicom i plesačicom Jennom Dewan s kojom dijeli 6- godišnju kćer Everly. U objavljenim memorima, bivša supruga glumca priznala je kako su ju iznimno pogodili napisi o njegovoj vezi s britanskom pjevačicom.

Razvodnu parnicu Channing Tatum i Jenna Dewan finalizirali su prošlog mjeseca, no još uvijek rade na sklapanju sporazuma o skrbništvu nad šestogodišnjom kćeri. Poput Tatuma, njegova bivša supruga odlučila je krenuti dalje skrasivši se s glumcem Steveom Kazeejem s kojim očekuje prvo dijete.

  • +7
Channing Tatum i Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia