PRAVA OBITELJ

Nakon dugo godina o svom je odnosu s legendarnom Elizabeth Taylor progovorila njezina pokćerka

09.03.2022 u 12:04

Bionic
Reading

Prošlo je dugih jedanaest godina od smrti holivudske legende Elizabeth Taylor. Ova glamurozna ikona mnogima je bila i ostala glavni uzor u modnom, filmskom i beauty, ali i biznis segmentu. Njezina djeca i unuci prisjećaju se slavne glumice, baš kao i njezina pokćerka Kate Burton

Glumica Kate Burton, kći Richarda Burtona i Sybil Williams, u novom intervjuu dotakla se svog odnosa s maćehom Elizabeth Taylor. Suprotno traumama koje mnoga djeca dožive upoznavajući nove partnere svojih roditelja, Kate je imala vrlo ugodno iskustvo kojeg se i danas rado sjeća.

Kada se njezin otac Richard odlučio ponovno oženiti, Kate je imala samo sedam godina. Odabranica njegova oca bila je Elizabeth Taylor, glumica za kojom je u to vrijeme uzdisalo pola Hollywooda i svijeta. Iako je Taylor u to vrijeme imala svoje troje biološke djece iz bivših brakova, Kate pamti da ju je primila kao svoju.

‘Osjetila sam toplu dobrodošlicu od prvog trenutka. Njezina djeca bila su mi kao braća i sestre od prvog dana, a i danas ih takvima smatram. Jako smo bliski i povezani. Sve to dugujemo upravo Elizabeth koja je svoj dom učinila zajedničkim, obiteljskim’, rekla je za Page Six 64-godišnja Kate Burton.

Elizabeth i Richard napisali su jednu od najzanimljivijih holivudskih priča. Prvi put vjenčali su se 1964. Par se upoznao na setu filma 'Kleopatra' kada su oboje bili u braku s drugim osobama. Elizabeth s Eddiejem Fisherom, a Burton sa Sybil Williams. Ipak, strast među njima bila je neviđena te se jednostavno nisu mogli suzdržati od toga da ne završe jedno drugome u zagrljaju. Vjenčanje je održano u Montrealu, i to u hotelu Ritz-Carlton.

Nakon desetak godina braka razišli su se, a onda je strast ponovno planula. Drugi put vjenčali su se 10. listopada 1974. godine u Bocvani, ispred lokalnog plemena.

‘Biti u društvu Elizabeth bilo je uvijek zabavno. Bila je jako topla i srdačna osoba s istančanim smislom za humor. Zabava joj je uvijek bila na prvom mjestu i pamtim je kao izuzetno veselu i uvijek nasmijanu osobu’, prisjetila se njezina pokćerka Kate.