ODLAZI I EDITA MISIRIĆ VRKLJAN

Nakon Danke Derifaj još jedno zaštitno lice napušta RTL: '18 godina je puno'

03.09.2022 u 13:08

Bionic
Reading

Jesen ponovno donosi rošade novinara i voditelja po televizijskim kućama, a nakon što se Danka Derifaj ponovno vratila na Novu TV, i Edita Misirić Vrkljan pozdravila se s RTL-om

Samo nekoliko tjedana nakon što je objavljeno da se ukida emisija 'Exkluziv', koja je na neki način bila jedna od zaštitnih emisija RTL-a, svoj odlazak s te televizije najavila je i novinarka i nekadašnja voditeljica iste, Edita Misirić Vrkljan.

'Osamnaest godina je puno. Na RTL-u sam odrasla, stekla prijateljstva za cijeli život, udala se, rodila. I naučila raditi. Moj poslovni i osobni rast na RTL-u je nemjerljiv. Hvala svima koji su u tom rastu sudjelovali, jer najveća vrijednost ove televizije su uvijek bili ljudi. Itekako je vrijeme za novo poglavlje u životu, ali odlasci nikada nisu jednostavni', napisala je pored fotografije Edita.

Za oproštaj od televizije na kojoj je provela punih 18 godina plavokosa voditeljica i novinarka fotografirala se ispred porte RTL televizije, a potom objavila i jednu fotografiju s početaka.

Edita Misirić Vrkljan Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Inače, Edita Misirić Vrkljan u posljednje je vrijeme bila ponajviše fokusirana na obitelj - na supruga Javora Vrkljana, ali i njihovog mezimca, sina Vanju, koji je postao centar njezinog svijeta. Gdje nastavlja karijeru, za sada nije poznato.