TRUDNA I SRETNA

Nakon Beyonce i Nevena Rendeli otkrila: Stižu blizanci!

02.02.2017 u 09:52

Bionic
Reading

Nakon što je jučer ekskluzivno za tportal potvrdila sretnu vijest, da ona i njezin suprug Mak Vejzović ovog ljeta očekuju prinovu u obitelji, televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović na svojim je profilima na društvenim mrežama objavila i fotografiju svog trudničkog trbuščića. Komentarom je dala do znanja da i ona, baš poput slavne Beyoncé Knowles, očekuje blizance

Nakon što je jučer za tportal otkrila kako sa suprugom Makom Vejzovićem očekuje prinovu, televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, komentarima na svom Instagram profilu dala je naslutiti kako ih očekuju dvostruke slatke brige. 'Ono kad Beyoncé objavi da je trudna isti dan kad i ti', napisala je Nevena ispod fotografije na kojoj pozira i nježno desno rukom drži trudnički trbuščić.

Ono što je novost je da je hashtagom, ali i komentarima ispod fotografije, Nevena zapravo dala naslutiti kako i ona, baš poput slavne Beyoncé čeka blizance. Na jedno od pitanja znači li to da očekuje blizance, Nevena je odgovorila hashtagom #twinsruletheworld, odnosno #bliznacivladajusvijetom.

Pjevačica Beyoncé Knowles fotografijom je potvrdila da je trudna i da očekuje blizance...

...baš kao i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović

Nakon što su jučer svi mediji prenijeli sretnu vijest kako je lijepa televizijska voditeljica trudna, Nevena je ekskluzivno za tportal tu vijest i potvrdila: 'Istina, trudna sam. I beskrajno sretna. Ušla sam u drugo tromjesečje i još je uvijek prerano da pričam o trudnoći. Mogu samo reći da se osjećam dobro, zapravo odlično, da su trudničke mučnine izostale!'

Proširenje obitelji najljepši je poklon za prvu godišnjicu braka voditeljica i direktora fotografije Maka Vejzovića, koji su svoju ljubav okrunili brakom 11. lipnja 2016. na Kornatima. Iako je trudna, Nevena trenutno priprema novu mozaično-zabavnu emisiju #volimnedjelju, koja s emitiranjem kreće 12. veljače.