s CANDICE BERGEN

Nakon 30 godina na male ekrane vraća se serija 'Murphy Brown'

25.01.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Popularna američka serija 'Murphy Brown' nakon tri desetljeća vraća se na male ekrane, a za strane medije potvrđeno je i da će 71-godišnja Candice Bergen ponovno utjeloviti glavni lik

Nenadmašna Candice Bergen osvojila je pet nagrada Emmy i dva Zlatna globusa za svoju ulogu u planetarno popularnoj seriji 'Murphy Brown' koja je deset sezona zabavljala milijune diljem svijeta. 

Sada, gotovo tri desetljeća poslije, slavna glumica spremna je ponovno uskočiti u ulogu karijere koja joj je osigurala slavu i ogromnu zaradu. 

  • +16
Candice Bergen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tada 41-godišnja Candice glumila je istraživačku novinarku i voditeljicu vijesti Murphy Brown u istoimenoj seriji. Danas se 71-godišnjakinja rado prisjeća anegdota sa seta te priznaje kako je uzbuđena zbog novih 13 nastavaka koje će snimiti. 

CBS-ova produkcija potvrdila je stranim medijima kako su u pripremi nove avanture slavne redakcije koja je obarala sve rekorde gledanosti od 1988. do 1998. godine, a točan datum novih emitiranja još nije poznat. 

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Candice snaći u novom obliku novinarstva u kojem su zavladale društvene mreže, lažne vijesti, a politička i kulturna scena također se naveliko iskrenula.