istesao se

Najtraženiji hrvatski glumac: Goran Navojec plijeni pažnju svojim sjajnim i mršavijim izgledom

12.01.2023 u 14:46

Bionic
Reading

Još u kolovozu mogla se primijetili promjena jednog od omiljenih domaćih glumaca. Svoj izgled je tada osvježio novom frizurom, a pokazao je i novu liniju koju očito uspješno i danas održava

Goran Navojec se pojavio na sinoćnjoj premijeri filma 'Tragovi' gdje je spremno pozirao pred kamerama fotoreportera, a sve češće ga se može vidjeti u posljednje vrijeme. Bio je i na promociji nove HRT-ove serije 'Oblak u službi zakona' autora Snježane i Gorana Tribusona u kojoj je utjelovio Ludviga.

Može se primjetiti da je poprilično smršavio i približio svom izgledu iz mladih dana. Na sinoćnjoj premijeri nosio je traperice, crnu majicu i crni sako, a ta je kombinacija isticala njegovu sve vitkiju figuru.

Očigledno je uveo neke zdravije životne navike. Ranije je izjavio da nikada nije bio opterećen izgledom, ali mu liječnici savjetuju da bi trebao malo povesti računa o onome što jede. Više puta je, pruznao je, dijeti 'dao priliku, a ona je jednostavno nije iskoristila'. Nekoliko puta je puno kilograma morao skinuti radi posla. Najviše je skinuo za ulogu u filmu 'Vukovar se vraća kući' Branka Schmidta i to u mjesec dana oko 16 kila.

  • +4
Goran Navojec Izvor: Cropix / Autor: CROPIX

Inače je poznat po tome da svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti. U dugogodišnjoj je vezi s kolegicom Marijom Škaričić s kojom se ponekad pojavljuje na premijerama filmova i drugim eventima. Navojec iza sebe ima brak s Larisom Lipovac Navojec s kojom je ostao u odličnim odnosima te zajedno odgajaju sina Grgura.

u kaptol boutique cinema

[FOTO] Nakon potvrde o razvodu: Jelena Perčin uveličala premijeru filma 'Tragovi'

Pogledaj galeriju