PUNA SAMOPOZDANJA

Najteži dani su iza nje: Selena Gomez ne skriva osmijeh dok uživa s društvom na plaži

12.02.2019 u 10:37

Bionic
Reading

Nakon dugih unutarnjih borbi s depresijom i problemima s anksioznosti, mlada glumica i pjevačica Selena Gomez nadjačala je svoju bolest. Posvetila se sebi, a da je napokon stabilno, pokazala je najnovijim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama

Nakon dugog izbivanja s društvenih mreža, američka pjevačica i glumica Selena Gomez javila se svojim obožavateljima i to s velikim osmijehom na licu.

Podsjetimo, Selena se povukla u svoj svijet nakon javnog priznanja da se bori s depresijom i anksioznosti, a ispričala je da ju je do takvog stanja dovelo zlonamjerno komentiranje na društvenim mrežama. Između ostalog, na meti komentara našla se i njezina figura u bikiniju.

Da je takvo što nadjačala, Gomez je potvrdila najnovijim fotkama na kojima pozira upravo u kupaćem kostimu. U bijelom bikiniju na pješčanoj plaži, 26-godišnjakinja je pozirala u društvu svoje tri najbolje prijateljice. Bila je to djevojačka zabava, jer je u opisu Selena otkrila da se jedna od njih uskoro udaje i postaje gospođa Lopez.

Svoje bujne obline i preplanulu put, poznata crnka je sada ponosno pokazivala i podijelila s obožavateljima.

  • +13
Selena Gomez na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia