Olivia Newton-John

Najteži dani poznate glumice: Bolest se vratila nakon 25 godina

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Putem svog službenog Facebook profila Olivia Newton-John svoje je obožavatelje obavijestila kako joj se nakon 25 godina ponovno vratio rak dojke koji je već metastazirao, te da zbog toga, do daljnjeg, odgađa svoju američku i kanadsku turneju

68-godišnja glumica, koja se proslavila ulogom Sandy u mjuziklu 'Briljantin', obavijestila je sve svoje obožavatelje putem svog službenog Facebook profila kako do daljnjeg odgađa svoju turneju po Americi i Kanadi. No, nitko nije mogao ni pomisliti kako je teška bolest razlog tomu.

Oliviji Newton-John doktori su otkrili da se rak dojke, s kojim se borila 1992. godine te je tu bitku dobila, vratio 25 godina kasnije i metastazirao. Naime, pjevačice je već prije dva tjedna napravila malu pauzu između koncerata žaleći se na bolove u leđima. No, bila je uvjerena kako je samo riječ o išijasu. Nažalost, dijagnoza je sasvim drugačija.

Glumica i pjevačica odlučila je kombinirati alternativnu i službenu medicinu, a odmah će biti podvrgnuta zračenju. Prema službenoj izjavi, Olivia Newton-John je uvjerena kako će se na pozornicu, jača nego ikada, vratiti već do kraja ove godine. Inače, na turneji je promovirala svoj album 'Liv On' koji je zapravo osobna kolekcija pjesama u kojima opisuje traume i borbe protiv raka dojke, ali i gubitka sestre Rone, koja je 2013. umrla od tumora na mozgu.

'Briljantin' Olivia Newton John i John Travolta

'Briljantin' Olivia Newton John i John Travolta

Izvor: Sipa Press / Autor: SIPA press

Olivia Newton-John i John Travolta

Autor: Youtube

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!