NASLJEDNICI U PUNOM SJAJU

Najslađi prizori iz Moskve: Vatreni su pali u drugi plan kada su se s tribina spustili oni...

13.07.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Nakon nevjerojatne pobjede protiv Engleske u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva započelo je slavlje naših reprezentativaca. No trijumf je pao u drugi plan kada su na travnjake sišli njihovi nasljednici i pokazali svima kako se igra nogomet. Preslatke fotografije i videosnimke pogledajte u nastavku

Slavlje naših nogometnih reprezentativaca, nakon pobjede protiv Rusije u četvrtfinalu, ali i protiv Engleske u polufinalu, palo je u sasvim drugi plan kada su se na travnjak spustili maleni nasljednici odjeveni u dresove na kojima je stajalo prezime njihovih očeva.

  • +27
Nasljednici naših nogometaša Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vida, Perišić, Strinić, ono što je pisalo na malenim dresovima oduševilo je okupljene fotoreportere, čije su fotografije najslađih budućih nogometaša obišle svijet u kratkom roku. Leonardo i Manuela Perišić, David Vida te Petar i Marta Strinić, nakon što su se izgrlili s očevima, ali i ostalim nogometašima, dohvatili su se lopte i odmah pokazali neizmjerni talent, ali i to da ne možeš pobjeći od gena.

Ovoga puta na travnjaku nisu im se pridružili Ema i Ivano Modrić, koji su s malenim Davidom Vidom bili zvijezde u četvrtfinalu.

Ipak, vjerujemo da će nakon nedjeljnog finala nogometnim terenom stadiona Lužnjiki u Moskvi još jednom trčati svi maleni nasljednici i tako još jednom poslati najljepšu sliku u svijet.