veselja ne nedostaje

Najslađe pomagačice: Elin Kostelić oduševila novom fotografijom svojih djevojčica

16.03.2021 u 12:53

Bionic
Reading

Obitelj najboljeg hrvatskog skijaša svih vremena, Ivice Kostelića prošle godine proširila se za dvije nove članice - kćerkice Katu i Janu koje su upotpunile obiteljsku sreću. Tu i tamo Elin iznenadi svoje pratitelje kakvom objavom na društvenim mrežama. I ovog puta je ih je iznenadila novom 'dogodovštinom' svojih djevojčica

Kako je tata Ivica Kostelić nedavno ispričao, njihove djevojčice Kata i Jana, odlično napreduju i dobro se slažu, ali 'ponekad po noći znaju biti užasne'. Danju 'pomažu' mami s pranjem suđa, duhovito je opisala Elin Kostelić simpatičnu fotografiju na kojoj se mališanke pridržavaju za spuštena vrata perilice.

Ivica je otkrio da su se sinovi Ivan i Leon pokazali u jako lijepom svjetlu, tetoše sestrice i pomažu roditeljima oko njih. 'Mislim da su djeca najveće bogatstvo. Što se tiče očinstva, za eventualne promjene je vjerojatno najbolje upitati moju okolinu, ali ono što sam primjećujem je manja sklonost riskiranju nego prije', poručio je skijaš.

  • +6
Elin Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Prošle godine u ovo vrijeme on i Elin brojali su dane do poroda, a na svijet su došle 20. ožujka. Islanđanka je rodila prema predviđenom terminu, što je rijetko običaj kada mame nose blizanke, a pred kraj dosta teško podnosila trudnoću. Dva dana nakon poroda Zagreb je pogodio razorni potres od 5,5 po Richteru, zbog čega su djevojčice morali odnijeti ranije kući.