NEPOPRAVLJIVI LEO

Najpoznatiji holivudski neženja ponovno je slobodan

19.05.2017 u 10:19

Bionic
Reading

Nakon godinu dana veze Leonardo DiCaprio prekinuo je s poznatim modelom i Victorijinom anđelicom Ninom Agdal. Poslije mnogih neuspješnih veza s glumicama i manekenkama i unatoč tome što su mu 42 godine, čini se da slavni glumac još uvijek nije spreman skrasiti se i zasnovati obitelj

Prošla je godina bila itekako posebna za zvijezdu 'Titanica' - osim što je prvi put u svojoj iznimno dugoj karijeri osvojio Oscara s filmom 'Povratnik', upoznao je i svoju sada već bivšu djevojku Ninu Agdal.

Nina Agdal 25-godišnji je danski model s bogatom inozemnom karijerom, koja joj je osigurala i ulazak u obitelj Victoria's Secreta.

Post @ninaagdal #ninaagdalwcw #ninaagdalsportsillustrated #ninaagdal #bikini #booty #beach #blonde #beauty

A post shared by Nina_Agdal_Michigan (@nina_agdal_michigan_) on

Svojom ljepotom očarala je i jednog od najpoznatijih neženja, Leonarda DiCaprija. Prije godinu dana prvi su put viđeni skupa u javnosti, tijekom noćnog izlaska u jedan od njujorških klubova. 

Nikada nisu previše komentirali svoj odnos, a nikada se nisu ni skupa pojavili na crvenom tepihu. Osim toga, živjeli su u različitim gradovima, pa bi se viđali kad bi im poslovne obveze to dopuštale.

Ona se zbog manekenske karijere iz Danske preselila u New York, dok je on uglavnom boravio u Los Angelesu u kojem ima vilu. Iako su godinu dana uspjeli tako funkcionirati, sada su odlučili kako je bolje da  svatko krene svojim putem.

'Oboje su odlučili da je dobra ideja prekinuti. Ostali su dobri prijatelji i u dobrim su odnosima', otkrio je izvor blizak paru.

Nina and Leo in West Hollywood. Eating sushi rolls and fish tacos😂😂🙏🏻❤ #leonardodicaprio #ninaagdal

A post shared by Welcome To Leo World (@leomyheartdicaprio) on

Leo i Nina su posljednji puta viđeni zajedno prije nešto više od tjedan dana, kada su ručali u restoranu u West Hollywoodu. Nedugo nakon toga glumac je viđen kako se zabavlja s prijateljima, a Nina se vratila na istočnu obalu zemlje.

Iako su prije nešto više od mjesec dana često bili skupa, pa i proslavili njezin 25. rođendan, te se činilo kako im veza postaje sve ozbiljnija, sada je jasno da neće biti ništa od toga.

A post shared by PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) on

Oskarovac koji je prije toga hodao s mnogim poznatim damama, među kojima su Bar Refaeli, Erin Heatherton i Blake Lively, a osim toga i s najpoznatijom manekenkom današnjice Gisele Bundchen, čini se da još uvijek nije spreman ozbiljno se skrasiti.