DVOSTRUKI BLAGOSLOV

Najpoznatije sestre uvijek su zajedno: Ana i Lucija Zaninović u zagrljaju svojih najdražih muškaraca

07.06.2018 u 10:06

Bionic
Reading

U srijedu navečer je proslavljeno 50 godina Hrvatskog taekwondo saveza u zagrebačkoma hotelu Sheraton, a splitske taekwondašice dobile su Medalju časti u kategoriji najboljih sportašica svih vremena. Zgodne blizanke Ana Zaninović Đapić i Lucija Zaninović Kuzmanić​​​​​​​ imale su posebnu i najdražu podršku iz publike, svoje sinove

Od kad su potkraj prošle godine u samo mjesec dana rodile sinove Tomu i Ervina, Majstorice borilačkih vještina Ana Zaninović Đapić i Lucija Zaninović Kuzmanić nerazdvojne su i u majčinstvu. Kako su ranije izjavile, često se znaju zarfkavati da njihovi sinčići imaju dvije mame, a kad jedna od njih dvije ima nekog važnog posla druga ih čuva, te ako treba, obojicu i podoji. Sa svojim preslatkim potomcima bile su i na proslavi 50 godina Hrvatskog taekwondo saveza, a od njih su se nakratko odvojile samo dok su primale nagradu, zlatnu medalju časti.

Najpoznatije hrvatske blizanke vezuje toliko toga u životu, a kao majke mogu skupa razmjenjivati sve nesigurnosti, strahove, spoznaje i radosti. U dvoje, ili zapravo u četvero, sve je sigurno biti puno lakše i opuštenije.

Ana je Tomu Đapića rodila se 5. prosinca, a mjesec dana ranije rodio se i maleni Ervin, sin Anine sestre Lucije Zaninović i njezina supruga Nala Kuzmanića.

  • +5
Sestre Zaninović Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL